Tuesday, March 2, 2010

Masterbet...

Bukan aku nak melucah kat sini. Lepas je jalan kat blog orang lain, terbaca pasal masterbet :P. Hoh bukan aku sengaja nak taip "masterbet" dan search ok! :D. Dan bukan aku nak melucah kat blog aku ni. Korang jangan salah faham. Ni true story..

Dulu kan, aku tak tahu apa itu masterbet :D.

Pernah lah kawan aku cerita...aku buat tak endah je...

Tiba satu hari tu, aku tanya "weh masterbet tu apa?"

Pastu kawan aku tanya "ko rasa apa?"

"Aku rasa itu masterbedroom" *muka selamba..tak gelak tak buat apa. Janji konfiden..

Berdekah-dekah diaorang ketawa...

Oh sekarang baru aku tahu masterbet tu apa :D.

Hahahaha sengal!! Tetiba aku rasa ilmu pengetahuan aku yang cetek ni agak membahaya. Heh!

Kalau orang tipu aku masak-masak pun aku tak tahu. Huhuhuhu

Patutlah tuhan tak bagi aku kahwin lagi. Kurang ilmu :P

8 comments:

aieOreo said...

masterbet??
oreo bace tajuk entri nih pun hengatkan ade kene mengene dgn bilik tido tadik XD

aieOreo said...

masterbet??
oreo bace tajuk entri nih pun hengatkan ade kene mengene dgn bilik tido tadik XD

Bai said...

aieOreo : oh kamu pun kekurangan ilmu juga ya? :P

ayu said...

ko bc blog kak di ke tetibe timbul issue ni?

Bai said...

ayu : ah ah...aku nak bgtahu blog kak D..takut kak D marah..ampunkan saya kak D.. :D

*terima kasih to Kak D..sebab baca blog saya! :D.

aku teringat aku ditertawakan dulu..hahahaha!

mushy shizzy gina said...

cik by..kalau ko letak masturbate barulah terang2 ko melucah!!!hakhakhak

Bai said...

MSG : tak boleh...kene buat pelat2 sikit..akakakaka!

yela..ko yang ketawakan aku dulu..hahahaha!

Espresso Guy said...

masterbet di master bedroom errk?? bdk2 zaman skrg tlalu advance... hahaha... x fun sgt laa... bak kata acha "berdua lebih baik"... =p