Tuesday, April 6, 2010

2 dah dapat..3 dah dapat...

Best juga berkecipung*ayat tak ingat* dalam FB . Ramai orang boleh jumpa. Kawan-kawan lama, sekolah rendah mahupun sekolah menengah, cikgu, lecturer(diaorang yang add, malu lak aku) dan boyfriends lama. Ops!!

Macamlah ramai boyfriends :D. Tapi itu semua cinta monyet. Kelakar je bila ingat. Tapi semua kes putus, adalah sebab aku kena tinggal. Diaorang ada girlfriend lain. Hahaha!

Ops! Entry ini bukan lah untuk berbangga diri. Nanti ada pula orang cakap..wow ramainya boyfriend, muka tak lawa mana. Oh memang aku tidak lawa mana, tapi manis juga ada. :D. OK bergurau je. Mungkin aku ratu netball dulu. Sebab tu macam glamer sikit. Hahaha! *perah santan.

Bila dah ketemu balik, zaman tua ni (tua ke?). Masing-masing tanya dah kahwin ke belum. Oh mereka-mereka sudah kawin. Aku juga yang belum :D.

Bila cerita balik, kelakar pula rasanya. Ko tinggal aku, aku pasrah. Couple dengan orang lain, tinggal..pasrah lagi. tak kesudah cerita aku. Dan bila jumpa balik, masing-masing minta maaf. Sampai aku suruh nyanyi lagu "andai ku undur masa". Hahaha! Akukan jiwang.

Tapi itu semua bagi aku nohallah! Mak dah maafkan korang semua nyah :D *macam aku tak salah gak kan?

Erm..cuma yang aku takutkan, itu semua laki orang..kang ada yang kena hambat dengan penyapu lidi. *minta jauh.

Dan sekarang, aku ada seseorang*blush. Ku cintaimu sepenuh jiwa*ayat penyedap hati. Muntah kejap :D. InsyaAllah kami akan bergandingan bahu nyanyi lagu "Jangan ada dusta di antara kita". :D. Apa kes ntah aku ni.

p/s : tajuk entry ini adalah berkaitan dengan aku dah jumpa ex bf aku yang ke-2 dan ke-3 kat FB.. :P. Diaorang add ya

9 comments:

.::WaNiE::. said...

uihh ex bf add

aku ado jumpe tengok2 profile

dan berlalu

hehehe

fabulous.farah said...

huhuhu..ex-ex mungkin xkan add aku..lepas clash perang!

fabulous.farah said...

sila jawab tag.hehe

Linda said...

murali add ko x?dia cikgu gak..ahahaha

Bai said...

WaNiE : tu ex-ex lama..hahaha! so tak de feeling dah

Bai said...

f.f : hahaha istihar perang! gila ganas ko ni :P

tag? arghhhhhhhh

Bai said...

Linda : dia tak ingat aku dah kot :D

mrs shaifull said...

ish dik, kalau akak mati camtu je kalau terjumpa xbf dlm fb, mau sehari semalam kena gelak ngan abg (yes, kitaorang mmg selalu gelakkan satu sama lain bila sebut pasal xbf/xgf masing2) bodo kan? :)

Bai said...

mrs shaifull : hehehe...tak bodo la..saya juga begitu..hahaha..