Monday, April 26, 2010

Berdua dengan kamu adalah lebih baik....

Teruja gila bila dapat dating berdua macam ni. Dah lama tak rasa detik-detik macam ni. Cewah!! Rasa nak peluk cium tahu? *ini betul bukan tipu. Tapi, takkan aku nak cium hang depan orang. Hhihihi. Sesiapa yang nak termuntah dengan entry ini baik blah awal-awal :P.

Kitaorang pergi Secret Recipes. Memang lama rasanya tak berdating dengan ini budak. Heh! Padahal aku baru ratah ikan dengan dia itu hari *___*. Tapi, itu tak sama.

Aku reserved hanya untuk 2 pax! no more :D.

Chicken Curry Puff

Aku dah tersilap order. Aku nak chicken cornish. *nampak sangat kampung*

Chicken Cordon Bleu

*pict google-ed (yang ni tak sempat nak snap gambar, dah lapar tahap gaban)

Ini semua makanan aku :D. Lepas perasaan kata orang. Dan makanan ini juga, telah dihabiskan oleh ini budak...


*


*


*



Oh tak nampak pulak! Dialah 'gugurl' aku. Gila lesbo aku ini.hihihihi.

Bila mahu repeat lagi?



.:. By .:.

5 comments:

fabulous.farah said...

agak lesbo disitu..hehe

Bai said...

f.f : :D auuuw!

*Dak kecikkk* said...

loh,ingat dating ngan boyfriend..huhuhu

Bai said...

Dak kecikk : wuwuwuwuw. tertipu sudeyyy :D

driedroses said...

sayalah empunya mulut tebal ituuuuu :P