Monday, April 26, 2010

You all suka silver tak?

Nanti aku tunjuk. Akak aku yang jual. Batu yang berikat silver, kristal, cincin, gelang, rantai..lawa- lawa semua.

Orang buka blog, dia sibuk nak juga. Tapi, dia nak busines. Korang nak tengok tak?

*pict google-ed

Contoh macam ini. Kalau korang perasan, ramai artis pakai batu batu besar macam ini. Diaorang pakai 1 set, rantai + gelang + cincin.

Aku dah rembat loket dengan gelang *__*


.:. By .:.

12 comments:

Anonymous said...

by,aku inat kat hang la...nak kenai boleh???bagi kat aku email hang...

-tapai87@yahoo.com-

Bai said...

anonymous : boleh. tapi tak berapa nak percaya kalau tak nampak rupa ^___^.

Anonymous said...

huhuu...kwn xdak blog mcm teman...teman nak nengok ghupe kwn ke???teman kasi email kat email kawan atas tu...nanti teman hantar gambar kawan kat teman...boleh???

-tapai87@yahoo.com-

.::WaNiE::. said...

wahahaha by ada peminat

Bai said...

Anonymous : bukan aku nak tgk rupa tapi aku tak percaya online-online ni.


WaNiE : siot la ko!!! hahahah *blush. Ntah-ntah orang main2.

Anonymous said...

kawan bukan nak main2 la...kawan serius ni...huhuhuu...tp teman ada jumpa address gmail teman kat profile teman...
q****kuar****@gmail.com
betoi dak tu email teman???
klu betoi,sudi2 la reply ye...
kawan xmain2 ni...sumpah....

-tapai87@yahoo.com-

fabulous.farah said...

hahaha..bai..nak tengok jugak~
tempek la gambar kat sini..kalau ade batu putih mau..pink pon mau..

*eh.pink mesti ko rembat awal2 no*

Bai said...

Anonymous : betoi3. Hang email je la..

Bai said...

f.f : ok...nanti aku tepek koleksi aku dulu k...

pink? weeee~~~

fabulous.farah said...

nak gelak aku ngan peminat ko ni..en. tapai..hang buat la blog..tempek gambar sana banyak2..zaman la ni orang main kenal2 kat blog ja..

=p

Bai said...

f.f : hahaha siot!! ko bagi tips yang menarik kpd tapai :P

tapai said...

huhuhuhu....
farah...teman ni buta IT sikit...teman xreti blog2 nie...teman suka baca blog ja...klu ada blog pun teman x update punya...huhuhuhuu