Thursday, April 29, 2010

Jalan-jalan dengan kakak gemuk saya...

Ha 2 hari mood aku weng. weng sangat-sangat. Dengan kerja banyak. Dengan ada problem nya. Tapi, dah usaha. Thanks to 'kawan-kawan'. Selebihnya kita berdoa pada tuhan. Kita dah usaha.

OK. Ni cerita hari Ahad hari itu. Gila lapuk kan? Tak kisah lah. hahaha :P

Aku dengan kakak pergi jalan-jalan kat Petaling Street. Pergh!! Lama gila aku tak pergi PS. Pergi PS ni bukan apa, akak aku nak pergi Peter Hoe (betul kot eja?).

Alang-alang, jalan pergi PS.

Ni air mata kucing glamour kat PS. Sekarang dia dah bukak cawangan kat Mid Val.

Masa ini, tak bawak Suci. Takot H1N1. Huhuhu. Risiko-risiko.

Kakak gemuk aku. Dialah satu-satunya kakak aku. Kawan bertengkak. Tapi bila jalan atau shopping, kitaorang boleh ngam :D. Ada yang percaya, kalau cakap ayah aku cina dan ayah kakak india. Hahaha! Lain ke? Kulit je kot :P

Lepas itu, kitaorg pergi Sungei Wang. Balon kak balon!!

Kat kedai fav :D. Sekarang ini baju kat Sungei Wang lagi murah dan murah. Oh aku jumpa Dyana, anak wayang. Pergh mak dia cantik lol. Tinggi dan hot gitu... Dia pon shopping kat Sungei Wang *____*. OK apa? Sungei wang gadis comel-comel ada baju kiut miut.




.:. By .:.

2 comments:

.::WaNiE::. said...

baju2 kat times square adalah lebih murah dr sungei wang plaza kan??

lama x pi ps

Bai said...

WaNiE : aku dah lama tak g TS. dulu aku g lagi mahal..huhuhu