Friday, April 30, 2010

Bersama yang tersayang di Kenny Rogers ROASTERS

Bila rasa nak bazirkan duit tensen, ha mulalah teringin nak makan itu-ini. Nak makan benda manis lah. Nak makan kambing lah. Nak makan unta lah. Semua kepingin.

Tapi, semalam sangat teringin nak makan Kenny Rogers. Rasanya last makan, tahun lepas T___T.

Bersama cappuccino blended. Eh bukan aku punya. Aku kalau makan makanan yang boleh muak, sure aku order coke light atau ice lemon tea. Kalau minum air ini, sure la aku tanggal seluar lepas itu. Buncit perut. OK tipu.


Permintaan orang jawa makan banyak :D. Mestilah combination ada nasi bagai. Hihihih. Last-last kentang dengan buah tu aku yang sapu habis.


Permintaan orang tak makan banyak. Tengok kombinasi. Semua boleh menggemukkan badan. Tapi peduli apa? Melahap tahap tak ingat. Licin :D. Cheese tetap di hati.

.:. By .:.

4 comments:

.::WaNiE::. said...

macaroni n cheese


awww my peberet baiii

jomm

Bai said...

WaNiE : eah??? jom!! blanje By :D

fabulous.farah said...

orang laki sure makan nasi kan kita konon xnak nasi hamek makan makaroni cheese. lagi lemak dr nasi=p

Bai said...

f.f : itu yg sedap tu :D