Tuesday, April 20, 2010

Makeup mata...

Bukan, fashion je aku lemah. Tapi bab makeup pun. Hihihi. Setelah, diutuskan oleh designer-designer ahkak, ahkak dah pilih baju untuk dinner malam ni. Huhuhu kalau jadi pergilah.

Tadi, curi masa kekosongan, banyak pula masa kosong hari ni :D kerja. Tengok makeup-makeup. Kawan aku suruh makeup, biarlah zassssssssssssss! Tak tahu, aku ni bukan pandai sangat!

Kalau aku makeup, lepas tu sure aku nipiskan balik. Tak pun aku cuci balik :D. Macam hantu pontianak sesat je.

Ok. Pilihan pertama adalah makeup sebegini~

*pict google-ed

Cantik tak?

Pilihan kedua~

*pict google-ed

Tapi terasa 'gomen' pula. Baju nak pink makeup pon pink. Heh.

Pilihan ketiga~
*pict google-ed

?

Pilhan keempat~






*pict google-ed

Gilo ko by!!!!!

.:. By .:.

12 comments:

ReLaXeR^84'> said...

ha3 over make up

ReLaXeR^84'> said...

ha3 tu over make up

.::WaNiE::. said...

kekekek sbb tema musim bunga yg 1st itu adalah sangat bersesuaian

Ena said...

yg pertama tu cantekk la.. leh la wat camtu..
best la p dinner.. dal lamer tak p.. dinner kat umah sajork ngan roti sardin..hoho

angah iza said...

gambar yg last tu..aduyai..
bikin pecah perut la:P

fabulous.farah said...

hahaha..samelah..aju pon kalo make-up mesti buang balik..camane nak mekap dengan rasa bangga diri ni..

Bai said...

Relaxer : terover tu jadi mcm tu :P

WaNiE : kan kan? sangat sesuai!

Bai said...

Ena : cantikkan? sesekali ajak la abe g dinner :D. date nite!

angah iza : hihihihi..

f.f : aah ah kan? pelik je tgk org..aku pun nak mcm tu..tp tak boleh! huhuhu

mrs shaifull said...

semua cantek, by pilih yg mana?

Bai said...

mrs shaifull : By pilih no 1 ;). Akak mana pergi??

C!kpuanmuda said...

if baju pink, eyeshadow tlg jgn pink jugak.. go for smoky eyes color dark pepel. lg meletop!

Bai said...

C!kpuanmuda : tak la..aku buat pepel skit :D. ekekeke..smoky la tu. tapi tak pekat sgt :D. u noe me kan? huhuhu