Sunday, April 18, 2010

Masalah besar..

Mak memang ada masalah besar, bila nak ber'fashion-fashion' ni. Tak pandai sangat. Huhuhuhu. Kalau dulu, mak lagi senang pakai t-shirt dengan jeans je. Tapi, sebab mak belum kahwin kena pakai ladies-ladies gitu. hahaha. Boleh tak statement mak, macam itu?

Mak ada Press Dinner ni. Mak nak pakai baju apa? Katanya simple dan glemmm.. Haih, bab glam memang mak lemah, terus pasrah. Mak memang tak suka sangat pakai glemm-glemm.. Kalau ada labuci banyak-banyak tu, memang mak tak pakai sangat. Mak tak suka orang tengok mak (macam orang tengok kan?).

Mak perlu pendapat. Tolong dan bantulah mak.




Glemm ke? Pink lagi * pengsan*

Kalau mak pakai dengan legging jeans ok tak? Pastu mak pakai rantai putih. Inner putih. Tudung? Erk takde pula tudung putih. Ke rantai hitam. Inner hitam. Tudung hitam? Pastu mak pakai cincin besar hitam. Ok tak? Malam-malam bukan orang nampak ye dak? Oh handbag? Adoi..pakai beg plastik pink sudeyyy :D.

Sesuai ke?


Mak yang sedang dibelenggu masalah;

.:. By .:.

10 comments:

*Dak kecikkk* said...

yang pakai inner putih la baru menyerlah n rantai putih..tudung tu pakai tudung syria @ pakai shawl polka dot wane pink sbb baju tu dah kosong so shawl@ tudung perlu ada corak2 ckit..ok what?try ah..

C!kpuanmuda said...

baju tu tak glam.. tukar2! macam nak gi shopping je..

.::WaNiE::. said...

baju dah sesuwai.. cuba pakai belt tu, letak rantai labuh satu dah glamer

yg penting nak glam mekap kene glam la hikhikhik

Bai said...

Dak kecikkk : alamak tudung syria ke? muka guwee bolat..huhuhuhu

neway thanks..mcm nak pakai macm tu :D.

Bai said...

C!kpuanmuda : huhuhu tak nak glam sangat... aku guna aksesori untuk glam..ok tak?

habis aku nak pakai baju apa? wuaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Bai said...

WaNiE : make up? *tepuk dahi..lagi parah..boleh ajar makeup? :D

C!kpuanmuda said...

ok la kalau ko nak pakai gitu.. tapi aksesori jangan banyak sgt. kang jadi pokok krismas plak.

mekap kena kasik meletop.. lebihkan tang mata.. pakai fake lashes ;)

Bai said...

C!kpuanmuda : ok ke? aku puas duk search kat tenet ni..nak pakai apa. kang glamer lebih dari artis lak :D.

ok..simple2 aksesori je. Rantai + gelang..tudung aku tengah fikir lagi..

makeup meletop. adoi harus tengok youtube plak :P.

neways thanks for ur advise!! lebiu la :D. Muahhh

fabulous.farah said...

putih lagi glam dar hitam kut...

Bai said...

f.f : eah? ok! will decide later~ tgh penin..untuk tudung :P