Sunday, April 18, 2010

Sorilah. I memang ada cinta baru!

Gila punya tajuk! Tapi, betul aku memang ada cinta baru. *muka serius*. Aku tengah tengok je kat internet ni. Renung je. Kalau aku dapat 'dia' ni mesti comel. Couple yang paling kiut lah di abad ini! :D

Aku tak jadi nak ambil DSLR. Simpan je la duit tu untuk kenduri kahwin. Lalalala~ *statement keji?

Aku jatuh cinta dengan ni~





Canon : Digital IXUS 200 IS. Nak warna pink. :D. Boleh? Pink lagi *lap air peluh.

Semua benda aku nak pink. Tolonglah, aku memang tak boleh lari dari pink. Sesungguhnya pink boleh menenangkan aku :D. Sesiapa menyampah dengan pink, harap maklum je la eah? Blackberry pink adalah juga idaman kalbu ku. Kesian~ leleh dah air liur ni ^_^.

G-string aku pun semua color pink






.:. By .:.

6 comments:

angah iza said...

jatuh cinta gak ngan benda alah tu
:)

*Dak kecikkk* said...

Inda taksub pada wane merah..he3

G-string?Glllurp...

fabulous.farah said...

haha..saya punya colourful..pakai ikut mood baru seronok=p

jangan beli dslr~ gabak!

hee

Bai said...

angah iza : mana boleh dimadu.hahahaha :P

Bai said...

Dak kecikkk : merah garang....rowr! :D

Bai said...

f.f : wah pelangi la ni? hehehe. ye memang gabak..

tu yg macam taknak beli :P. lain la kalau kita photographer ;)