Wednesday, May 12, 2010

Jatuh cinta lagi oh aku jatuh cinta! *goyang-goyang punggung*

Bilamana pandang mukanya di screen, aku dah panah arjuna...

Bilamana melihat aksi dia hendak melamar, aku panah arjuna..

Bilamana dia berjalan-jalan di Rome bersama Beth, aku panah arjuna..

Dia buat aku tersenyum sorang diri...

Dia buat aku berangan untuk ke Rome..

Dia buat aku berangan untuk berjalan-jalan seperti model dan melambai-lambai tangan di Rome..

Oh...Dia memang buat aku panah arjuna..

*pict google-ed

*pengsan tak sedarkan diri*


-When In Rome-

.:. By .:.

6 comments:

.::WaNiE::. said...

oi oi bangun oi lama nau ko tido ni

ahahahha

fabulous.farah said...

marah boyfriend kang=p

bai, cicncin je ke ade? gelang ke gelang kaki xde lagi eh?

Bai said...

WaNiE : bukan tido..pengsan la :D...

Bai said...

f.f :bf aku sporting..hahaha

ada..nanti aku post lagi..ada yang satu set...

*Dak kecikkk* said...

Aduh sampai pengsan ko yer bai..hu3


out of topic,lama dah nak bgtau sal pic header u tu ada iras ala2 yuna la..i like.

Bai said...

Dak kecikk : hehehe...dah sedar dah :P


hehehe. Yuna? ramai cakap mcam tu..huhuhu. header je la. org tak :D