Monday, May 17, 2010

Rentap futsal!

Rentap Futsal ni adalah semperna sambutan Hari Belia. Alah yang kecoh-kecoh kat Kosmo tu. Hah aku masuk tournement ni, hari Sabtu hari itu. Itulah 1st time masuk tournement futsal T__T.

Ok kita tengok gambar dulu :D. Nanti dipenghujung aku bagi tahu result...weee~~ *random pictures.

Oh akulah yang bernombor empat itu. Nama kumpulan Gurly-gurly.

Kami memang tak ingat dunia. Bukan nak rasa gemuruh, tetapi perlu ada rasa seronok ambil gambar ^__^.


Memnbincangkan strategi yang tak seberapa strategi.


Kami berlima. Gila gamble kan? Last minit ada 3 orang dari group kami tak leh datang atas-atas sebab tertentu. Terasa tua bila ketinggian terselah. Eh apa kena mengena?

Apa ntah nama benda alah ni. Aku panggil payung terjun. Tapi dia tak terjun-terjun. Jeles pulak. Rasa nak pergi try bawak.

Pasukan orang kerdil pun ada. Mereka tere-tere tahu? Tere dari aku.

Ramaikan orang? Captain je beratur. Kitaorang seperti biasa menjadi paparazi :D.

Wohhh sambil mulut tenganga. Mereka dapat ambil gambar bersama Najib!!! Aku?? Apa lagi jadi paparazi lah. Rugi-rugi!!


OK keputusannya adalah kalah!! Mahu tak kalah, lawan semua geng pengkid! Jurulatih diaorang duk sorak "Gud Boy gud boy...macam ni lah Boy saya..". Kitaorang? Nan ado!! Nan ado!! Takkan nak sorak go perempuan lembut..go go go! Eh emo pulak.

Aku rasa macam tak sesuai nak lawan pengkid. Memanglah diaorang perempuan. Tapi bilamana mereka 'gaya lelaki' dan ingin menjadi lelaki, apakata mereka lawan je team lelaki. Muahahaha.

Nasib baik aku tak tersangkut. Kalau tak jalan balik pun aku tak jumpa :D.


p/s : kulit macam masak dah haritu. Gila panas.

.:. By .:.

6 comments:

.::WaNiE::. said...

kalah pun tempat ke berapa??

geng2 pengkid

hhaha larat ke lawann

fabulous.farah said...

haha..lawan pengkid ke? memang lah kalah kan..kenapa pengkid x lawanlaki jer. nak sangat jadi laki kan? eh. emo plak disini

Bai said...

WaNiE : tiada tempat..hahahaha!

larat la gak tapi skill tarak tu kalah teruk muahahaha

Bai said...

f.f : tu la pasal..ko tak tengok jurulatih dia jerit2 lagi..lagi emo...huhuhu

cik EPAL said...

post ini membuatkan ku rindu nak main futsal. hehh. pengkid mesti terel gila kan?? :)

Bai said...

cik EPAL : sangat bukan mesti. hehehe! memang kena ayam je la :D