Monday, June 28, 2010

Jangan gelakkan saya...

Cak!! Hidung kembang kempis. Lari jap dari kerja. Pinjam lappy orang sebelah :D.


Mana lappy aku? Ada je. Cuma connection internet je bengong. Nak tahu, hari ni tak boleh langsung masuk google nak surfing2 belajar itu ini*eceh* Padahal nak bukak benda lain. FB? Dah lama tak boleh bukak. Cuma waktu lunch tak pun bukan office hour je.


Tapi, paling haru Blog pun tak boleh jengah. Hanya email dan software (berkaitan dengan kerja) je boleh bukak. Pelik-pelik. Ada orang boikot ke?


Yang peliknya, lappy aku sorang je. Agaknya, suruh aku jadi pekerja dedikasi :D.


Oh sorry la aku bukan pekerja dedikasi sangat. Muahahaha. Kalau tak leh bukak internet, otak aku lagi slow milo . *ugutan versi syaitan*


Pls pls on kan balik internet aku...



p/s : siapa tengok England-German semalam? Abg Beckam sungguh hensem kan? Terubat rasa rindu :D.




.:. By .:.

6 comments:

fabulous.farah said...

heheh..aku pon tengok abang beckam semalam. macho kan. tatu penuh di tangan.

.::WaNiE::. said...

hahah serius lg xdpt bukak blog lagi meroyan

hahahha lagi keje entah ape2

kal jis (im not carl zeiss) said...

By, sib baik sy penyokong Jerman, abg beckam tgk team dia kalah depan mata hehehe...

Bai said...

f.f : sangat macho. pengsan beberapa kali :D

Bai said...

WaNiE : meroyan gila..:D

Bai said...

kal jis : hahaha takpe.janji dapat tengok depan mata by..wakakaka