Monday, June 14, 2010

Kiss sikit boleh??

Walaupun aku tak didedahkan dari kecil lagi. Tapi, aku tetap nak tengok!! Best katanya. Rata-rata cakap best.

Siapa dah tengok A-TEAM?? Ni cerita kita masa kecil lagi eik? Serius aku tak pernah ikuti. Huhuhu. Mungkin dulu asyik tengok cerita, Suria Bajak(Baja ke Bajak?) Hitam dengan cerita Jepun yang attack-attack tu. Lupa lak tajuk dia.

So, aku pergi tengok Sabtu lepas. Waktu siang ^_^. Malam dah tak boleh kacau mr.boyfie, kata world cup 4 tahun sekali. Cait. Takpe, asalkan dia teman aku pergi shopping skali :P.

Best gila cerita ni. Gelak je memanjang. Negro dengan Si gila tu lak asyik buat hal je. Ha pergi lah tengok. Tak rugi punya. Dijamin.


Negro tu masa kat lapangan terbang, tak boleh blah dowhhh!! Lawak nak mampos!!

Ni la mr.boyfie. Hahaha!OK tipu. Alasan, nak sangat tengok cerita A-TEAM sebab ada mamat ni. Nak kiss skit boleh? Gila meroyan. T_T"

I nak bagi ***** star boleh? :P

*pict google-ed



.:. By .:.

4 comments:

fabulous.farah said...

hehehe..malam semua lelaki xboleh di kacau

.::WaNiE::. said...

waaa byknye movie

nak tgk jugak ni

Bai said...

WaNiE : sila tengok..best!!

Bai said...

f.f : tu la pasal :(