Monday, June 14, 2010

Biar kaki bola jangan kaki perempuan ^_^.

Oh kan musim bola kan kan? Teringat pula my frens cakap, kalau nak pilih suami atau boyfren kena pilih kaki bola. Yeke????


Dulu, dia pernah ada boyfriend bukan kaki bola. Tup tup rupanya, kaki perempuan ^_^. Lepastu, dia ada boyfriend kaki bola. Tapi, ni bukan kaki perempuan. Tengok perempuan pun tak.


Eh tipulah kalau tak tengok perempuan kan? Aku sendiri tengok perempuan. Wakakaka. Keindahan Tuhan, kena nikmati.


Berbalik pada tajuk, kata orang kalau laki jenis kaki bola ni bukan jenis kaki perempuan. Means, setia lah. Betul ke?? Ye la tido bola, makan bola, sampai lupa awek/ isteri . Tak ada masa nak tengok perempuan lain. Semuanya bola.


Tapi lain plak dengan my mom. Dia cakap susah kalau dapat kaki bola. Nanti, anak nak susu dia buat deeeeeeeeeeek je. Melopong tengok bola -_-".




.:. By .:.

6 comments:

fabulous.farah said...

hahaha..aku rela kaki bola dr kaki perempuan. at least kaki bola ni dia dok depan mata, melopong tengok tv. haha

.::WaNiE::. said...

tak mo org yg gile bola kekekeke

ehh aku tgk abg aku tu, kaki bola pun ye, ppn pun sama jugakk

heh

SheLLy said...

errmm cmner lak kalo laki tu dpt lak geng ngan pompuan yg kaki bola gk..sama hobi ngan dia...x ke haru dunia

Bai said...

f.f : hahahaha jangan satu hari ko sakit hati sudeyyy :D

Bai said...

WaNiE : tu adil dah saksama namanya. Ceh :D

Bai said...

SheLLy : ko kena pakai la buat diri ko lagi suka bola..

tak pun ko baling dia bola kat kepala dua-dua tu.wakakakaka