Sunday, July 11, 2010

Letih..

Sangat letih sekarang. Mata layu je tengok berita. Baru balik dari kampung. Urusan di kampung baik-baik sahaja :). I want to clap-clap for someone. Heh.


Perlu drive balik ke rumah sewa plak. Lupa nak bawa baju office dan baju untuk latihan netball. Hadoiiii bercinta lah aku nak drive ni.


Esok bermulalah minggu last untuk latihan netball. Then, kena sediakan mental dan fizikal pula untuk berentap di JB. InsyaAllah.


Esok berentap juga dengan bos, memohon pulang awal. Tataulah dapat ke tak :(. Aku tak tahulah betul ke tak decision Coach Sabtu lepas. Dia cakap................





erm aku top 7 players!


.:. By .:.

4 comments:

Lady of Leisure said...

selamat berentap..


:)

xalimx said...

datang lmbt coz nak tgk bola ada minta permission tak ngan boss?

Bai said...

Lady of Leisure : me kasih :)

Bai said...

xalimx : tu kena tanggung sendiri la :P