Wednesday, July 21, 2010

Membawa nama KL ke persada dunia!

Tajuk taknak ngalah! Kalau ya bawa nama. Kalau tak, aku tutup belog satu hari satu malam. Hahaha!



Ye ye esok aku akan membawa nama KL. Doa-doalah Team KL menang. 44 orang doa, lebih afdal :D.



Hari ini, banyak benda kena setlekan. Banyak benda kena fikir. Ye la nak tinggal belog, opis lama. Haruslah setlekan benda yang patut. Maka, banyaklah email-email suruh check list bla bla...



*email dari pengurus netball*

Checklist Barang barang keperluan ke KASTEL 2010.

  1. Kasut yang diberi + sarung kaki ~ dah masuk dalam beg adidas yang diberi.
  2. Attire seperti dibawah ~ dah masuk dalam beg baju
  3. T-shirt hijau Metro dan Cosmo ~ dah masuk dalam beg baju
  4. Tuala wanita~ dah masuk dalam beg adidas yang diberi.
  5. Berus gigi + ubat gigi~ berus dah masukkan dlm beg. Ubat gigi belum, sebab habis. Ke nak pakai hotel punya je? hahaha gila kemut!
  6. Tight dan baju (2pasang) + extra tight hitam ~ dah masuk dalam beg baju
  7. Jersey merah ~ dah bagi akak. Akak tak bawa siap.
  8. Bip ~ akak bawa
  9. Paskad ~ dalam kereta. Mati kalau aku lupa. Balik ni terus masuk dalam handbag
  10. Kad rawatan~ dalam purse. Memang selalu ada dalam purse.
  11. Kasut untuk pertandingan~ dah masuk dalam beg adidas yang diberi.
  12. Bola ~ akak bawa
  13. Minyak panas ~ akak bawa
  14. Ubat spray ~ akak bawa
  15. Lain lain hal peribadi ~ gambar mak, gambar bf semua aku dah simpan dalam handpong. Kot-kot rindu boleh cium hp. Eh.

Attire

1. Masa bertolak 22/7/2010 - baju-T warna biru

Yang ni kena bangun awal, naik teksi. Kereta parking kat rumah suruh nenek jiran tertangga jaga. Kalau kena curi, siap nenek!


2. Perbarisan (23/7/2010) - baju-T warna merah + kasut yg diberi

Aku kena bawa seluar jeans besau. Sebab kasut yang diberi tu macam pakcik M'd kalau pakai.Nak nak dengan seluar tight. Lagi jelas nampak macam apa ntah.Taknak aku. Nanti jatuh saham. Mana datang minah cikai ni. Hahaha!


3. Makan malam Gala Nite (24/7/2010) - kemeja warna turqois + jeans biru

Kata kakak pengurus, tak ada masa nak melawa. Time-time macam ni lah aku rasa perlu. Mana tahu boleh jumpa skandal, list-list jodoh. Choi!


4. Closing Sukan (25/7/2010) - baju-T warna hijau

Masa ni aku rasa aku perlu....perluuuuuuu.................................perlu minta no handpong para atlit. Muahaha. Siapa nak yang gagah? Nak aku ambilkan no handpong?



Dan last...













Standby passport. Takut-takut, kalau-kalau nak termasuk Singapore.



.:. By .:.

6 comments:

Madi @ Aed said...

gudlak bai!

Bai said...

Madi : me kasih Madi ;)

littlehumblelynn said...

good luck.........jangan notti2

Espresso Guy said...

Singapore time aku takde... =(

Lady of Leisure said...

good luck!!

fabulous.farah said...

hehe..best. selamat berjuang!