Wednesday, July 21, 2010

Surprise! I like!

Di suatu petang, hujan lebat...kami terkedek-kedek masuk dalam dewan. Tak boleh nak training netball sebab petir ala-ala sambung menyambung mengikat tali silaturahim. Kang ada mapuh keghah :D.



"By, akak ada surprise ni...." kata kakak itu. Kami jalan berduaan.



"Apa dia...yang akak dapat sponsor tu ke? Dapat tak?"



"Dapat...ada lagi..surprise..esok akak kasi"



"ala akak bagitau By, By je...pls pls" * cait muka tak malo nak tahu gak.



"Nanti lah..esok esok"



"menci!!" *sambil gelak-gelak*



Aku kalau orang dah kata surprise tapi tak bagitahu, duduk hold je...aku boleh tak tidur malam fikir, apa benda surprise tu.



****Dan abis training netball dan diskusi semalam, akak tu terus bawak ke kereta dia.



Ambil barang...dan dia menghulurkan ini....


























Beg sorang satu. Me kasih kak! Patah tulang masa main pun tak apa. Janji dapat sponsor. Hahaha! *materialistik*. Aku tengah fikir nak bawa bantal busuk warna merah tu ke tak?



Dan dalam beg tersebut berisi 2 tights dan 2 jersi. 2-3 tahun tak payah aku beli tight dah. Jimat!





.:. By .:.

10 comments:

fabulous.farah said...

wah. best. main sampai ke titisan terakhir! go bai go~

xalimx said...

selamat berperang~!

Bai said...

f.f : me kasih! titisan akhir tu.hahaha

Bai said...

xalimx : me kasih!

.::WaNiE::. said...

weeee cool owh beg tu

rajin rajin main jgn sampai patah patah sudah

Lynda said...

NAK BEG SATU

driedroses said...

gua punya share mana? dapat satu jersi pun jadiklah..gua tak demand

Bai said...

WaNiE : tu pasal. lawakan. sayang nak pakai :P

Bai said...

Lynda : tiada stok lagi. hahahaha. nak sila main utk next year :P

Bai said...

driedroses : lu punya? hadoi jersi semua wa sayang..hahaha. nak beli pon wa tak mampu :D