Wednesday, August 18, 2010

Rasa lega

Rasa lega hari ni sebab dah siapkan misi yang pertama. Hehehehehehehe.Nak senyum je. Balik nanti, naik train pun nak senyum. Hehehehehe. *gilo*


Misi oh Misi. Memang berbaloi kalau hasil dari kreativiti dan hasil tangan sendiri + orang lain. Teruja nak buat misi lain pas ni!



p/s : syok sampai terpost kat belog akak aku tadi. Nasib baik perasan. Siapa terclick tu ampun ya. Mak tengah syok.

.:. By .:.

10 comments:

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

haaaaaa...cepat spillll...
hmmm i teka mesti u dah siap buat beadings for ur own bju raya :D btol tak ;p

Maduz said...

misi apakah itu? :p

Madi @ Aed said...

misi ape tu~~~

kal jis (im not carl zeiss) said...

Mane dia cik By? Kasi le ktkorg tgk hehehe...

mrs shaifull said...

wahhh ni sudah kes pelik ni, kalau dah senyum sampai dlm train, selalunya yg dlm train tu muka ketatttt je :)

Bai said...

Verde : Salah!!!! hahaha. Tekaan meleset sama sekali :P

Bai said...

Maduz : tet! :P

Bai said...

Madi : nanti akan diberitahu jugak :D

Bai said...

Kal Jis : sabar sabar..hehehe

Bai said...

mes shaifull : tau takpe..hehehehe