Wednesday, August 18, 2010

Bentukkan muka yang mulat dengan serum dan urutan?

Haih. Semalam period pain teruk. Nasib baik tak pitam masa naik train. Oh sekarang memang naik train. Tak kuasa nak bawa kereta. Stuck kat parking pun dah 1/2 jam. Gilo ape? Balik-balik tidur macam tenggiling dah. Sejuk kaki tangan akibat period pain tu. Tskk.


Dan dah lama tak update novel. Asal nak taip je padam, taip je padam. Tunggu lah idea datang mencurah-curah pasti 3-5 part aku buat.



Ok namo membebel lagi. Eh pasal bentukkan muka dengan serum dan urutan tu betul ke? Aku dengar dalam radio semalam. Betul agaknya eah? Aku dah ada serum tapi orang nak urut? Oh perlu kahwin sekarang! Kahkahkahkah!


Kalau tiap-tiap pagi aku buat adakah muka yang mulat ini akan jadi bujur sirih? Hadoi cun kan kalau ada muka bujur sirih? Oh perlu pratikkan sekarang :D. Mana tahu kot-kot bertukar.


Mungkin ada betulnya. Nak cerita sikit pasal urutan. Hidung aku masa kecik dulu agak kemek. Macam tak ada batang hidung. Ha gila macam pelepah nyor kot?


Tapi, pakcik saudara tiap-tiap pagi urut dan tarik my hidung. Dia cakap tak leh mancung, naik sikit pun ok. Dan resultnya, aku dah ada batang hidung :D.



So boleh pertimbangkan pasal serum dan urutan ni... Owhhh! Tukang urut!






.:. By .:.

6 comments:

fabulous.farah said...

haha..kalo nak soh muka runcing nak tarik ape bai? tarik dagu?

fabulous.farah said...

ouh..lagi satu ko kene bersyukur muka bulat bai. sebab aku rasa muka bulat berisi menimbulkan efect baby face pastu muka lambat tua. macam kakak aku. heheh

Bai said...

f.f : pipi!!! hehehe


bersyukur. so aku ni baby face ke? :P. habislah perah santan. hihihik

Madi @ Aed said...

uppss..baby face eh ff?haha~~

betol bai~~berbanggalah dengan ape yang anda miliki..wiwwit~~;)

Bai said...

Madi : hahaha!

nanti bangga org ckp terlebih sudah lak kang. hehehe

CIK MAY said...

oh..nak pjgkan muke ku yg bulat..;(