Monday, October 25, 2010

Aku yang nampak?

Ok nak cerita ni dulu. Lately adalah 2-3-4 orang cakap, aku nampak lain selepas bertunang. Tatau la lain tang mana...


Bila ditanya lain tang mana, silent.. Huhuhu sungguh-sungguh mencurigakan. Adakah tidak sampai hati nak berkata, aku nampak tua? nampak tak cantik?


So aku assume, aku nampak muda. Muahahaha. Boleh?



Ok ni aku dapat setelah aku terjah-terjah belog tadi :


Syarat-syarat Penerima Award

1) Thanks the person who give you this award
Terima kasih pada Rose dan Liyana kerana bagi award ni.


2) Link that person at your blogroll

Udah-udah ;).

3) Spread to 15 blogger which you think awesome:

Alamak yang ni kan.. Semua orang dapat boleh? Semua awesome. Kalau tak mana boleh kita share pendapat ye dak?


4) Tell 7 things about yourself:

1. Suka bebel-bebel sorang yang orang lain tak dengar.
2. Suka berangan masa drive sampai kena hon, baru tersedar. Hahaha
3. Suka masak kalau rajin
4. Suka menyakat Wak Ajim..yeooowww!
5. Suka makan-makan
6. Terlalu mudah mengalirkan air mata. Drama queen =D
7. Tak suka time memasak, orang lain kacau! Huhuhu


Done!!!


.:. By .:.

4 comments:

wa kaljis said...

a'aah le nampak lain.. (sambil muaka menunjukkan reaksi takut yg amat sangat) kekeke... gurau jer.. maybe dorang nak menyakat je kot.. hehehe

jie musa said...

Tang kening sebab dah cabut. hahahahaha

Bai said...

wa kaljis: hahaha! menyakat? don think so.. huhuhu

Bai said...

jie musa : nampak gerek? =P