Tuesday, October 19, 2010

Cantik sungguh!!!

Oh mood nak update vacation kat Sabah masih belum datang.. belum belum...


Tadi pergi berjalan-jalan kejap dengan blog-blog/web web orang.. Aku terjumpa sesuatu yang menarik perhatian aku.


Ingat lagi masa aku buat DIY masa majlis bertunang. Hadoi perlukan kekuatan fizikal dan mental. Bila date nak dekat, mulalah buat secara pantas! Hahaha. Lawak je kalau ingat. Macam kartun pun ada.


Dan sekarang bila tengok orang lain buat projek DIY, terasa bersemangat kembali.. Terasa ingin mulakan dari sekarang untuk memuaskan hati sendiri.


Percayalah, bila orang puji, eh majlis uuu nampak grand.. (tapi tak semenapun).. kembang juga sedikit sebanyak kan? Sebab kita dah berhempas pulas buat semuanya sendiri. Bukan makan dek pujian.. tapi rasa puas. Paham tak??


Ni nak share... Suka sangat idea ni. Untuk Guest Book Area. Suka sangat tengok KerjaKahwin dekor.


Cantikkan? Diambil dari belog Kerjakahwin.


Rasa nak start sekarang juga!!!



.:. By .:.

6 comments:

Kasut Pink said...

ade jugak tgk blog kerjakahwin tu.. mmg cantik... suke sgt!

Bai said...

Kasut Pink : tu pasal. konsep pakai fresh flower.. ades.. teruja!

makcik rokiah said...

wahhhh betul3 cantek tu..suka darab dua! huhuu :)

Bai said...

makcik rokiah : kan? ades!!

Squarecut Ring said...

ehhh cantiknye...kamu buat I nak DIy juge. huhuhu.

btw, dear...amek award kat my blog ye. ^_^

Bai said...

Squarecut Ring : I tak pasti lagi..tp lawakan? tskk


okeh!! thanks!!