Tuesday, October 19, 2010

DIY video, patutkah?

Gagah? Tak adalah sangat. Just gunakan ilmu di dada. Dah lama tak buat kerja-kerja macam ni. Sedang edit-edit dan pilih gambar yang mana sesuai dengan lagu.


Dan lagu itu dipilih sendiri oleh Wak Ajim. Hiks! Sebak pula bila dengar lagu yang dia pilih tu. Dalam sibuk-sibuk aku nak buat video, aku kena perli. Ada ke patut?


"Agak-agak setahun lagi la I dapat tengok video U buat tu"


Takpe-takpe. Just bagi I Seminggu. I cuba. *matilah kalau tak siap*


Salah satu gambar yang akan diselitkan dalam video itu.


Video pergi Taman Negara pun baru siap. Hahaha. Setahun yang lepas. Gila!


Eh tak cerita pun lagi pasal vacation pergi Sabah. Tengah syok edit gambar ;).


Soon k!!


.:. By .:.

7 comments:

Kasut Pink said...

Setahun pon takpe janji siap kan. Cume kena sabar lebih sikit je la..

Ena said...

setahun?? utk simpanan sendiri ok je la kan.. kalo nak kasi customer maunya ngamuk kot!.. heheh..

Mimis said...

Cantik betul baju tunang you tu..

Nanti cerita laa vacation ke sabah.. sbb kite pun nk gi sana next year.. :) manalah tau leh dpt informasi berguna..

Mimis said...

Cantik betul baju tunang you tu..

Nanti cerita laa vacation ke sabah.. sbb kite pun nk gi sana next year.. :) manalah tau leh dpt informasi berguna..

Bai said...

Kasut Pink : hahaha lama sangat tu. ni jenis tak sabar dah.

Bai said...

Ena : kalau customer mesti laju, duit masyuk.. hahahha mata duitan sungguh :P

Bai said...

Mimis : thanks!! OK akan menyusul k!!!