Monday, October 11, 2010

pre-entry for my engagement day.

Apa perasaan?

Bersyukur...Alhamdulillah..


Apa perasaan?

Tenang...


Apa perasaan?

Bertambah sayang...


Apa perasaan?

Gatai!! Hahahaha


Namun itulah soalan-soalan yang mereka-mereka tanya masa selepas majlis itu selesai..Alhamdulillah semuanya smooth.. Cantik je susunan. Sempurna dan meriah. Itu harapan aku pada majlis tersebut.


Semua sanak saudara berkumpul. Its amazing!! Jarang sekali dapat penuh macam tu.. Ada 1-2 orang je tak datang sebab ada hal tertentu.


Nanti By update k!!! Tak sempat nak susun-susun ayat buat entry tentang majlis itu. Sebab, sekarang adalah masa untuk berfikir untuk my vacation pulak!kira honeymoon terus hahaha


Thank you to wish dan menjayakan majlis itu. Alhamdulillah alhamdulillah. Semoga ke jinjang pelamin! Amin.


Thank you to blogger yang mendoakan =)
.:. By .:.

10 comments:

zack_blossom said...

bai...congrats!!cantik nye bai..nk tgk pict agi...mini pelamin??hehe...

Xora said...

TAHNIAH BAI!

.::WaNiE::. said...

hee ala comelnyeeee


lagi gambar ehhh

.::WaNiE::. said...

oh by the way, tahniah

rose said...

tahniah by!!comel nyer kamu..=)

harzharun said...

apa perasaan?...rasa nak lompat2 x?...hehe...tahniah by....cepat, we need story and picas!!!

littlehumblelynn said...

BY

cantiknya kamu :)

makcik rokiah said...

cogrates!

neway, i mintak link blog u bole? :)

b2b jugak,
cik kiah.

Nurulhuda|Adlie said...

congrats bai!! cepat update ;)

Bai said...

me kasih semua... nanti By storie morie :)