Monday, November 8, 2010

Air Asia free seat kembali!

Hari ni dah masuk 2 hari pening kepala. Tak tahu lah kenapa. Sedang enak mencuci mata. Terlihat Air Asia free seat..


Dan telah dipersetujui oleh badan-badan berkanun bahawasanya aku tak boleh beli tiket lagi... tskk. tapi tiket honey moon tu mungkin boleh..


so any suggestion???



Bali? Phuket? Hongkong? Mana best?? Cukuplah tempat yang boleh buat anak romantik dan berpatutan. Hihihi.


.:. By .:.

6 comments:

Kasut Pink said...

nak buat anak kat dlm bilik rumah mak pon boleh..oppss...ekekeke

Ntah la tp ramai org gi honeymoon ke krabi.. taknak try?

Hanida Lavida Moss said...

krabi island, thailand :)
anak honeymoon :p

Bai said...

Kasut Pink : hahaha tak boleh bla statement..

tu la..boleh juga..tengah kompius

Bai said...

Hanida Lavida Moss : tu la. ramai cakap krabi... mana best kalau dengan bali ?

thanks dear..

jie musa said...

Krabi. Pilih hotel Anantara dan cakap nak honeymoon package.
Hari2 dia akan buatkan bilik tu macam katil pengantin dan dia akan decorate tuala atas katil macam angsa 2 ekor tengah memadu asmara gitu. huhuhu

pastu ambik round island dia. Ada dalam package tu.

Dia bawak couple atas bot pi satu island yang tak de org just both of u jer and tukang masak dan jaga ( merangkap tukang bawak bot)

Dia masak utk kita. And let us alone together.

Memang confirm buat anak nyer.

kak jie dah gi package ni. Sib baik balik tak pegnant. Buat anak sokmo situ

Hehehehe

Bai said...

jie musa : macam best je kak jie.. tapi

"Dia bawak couple atas bot pi satu island yang tak de org just both of u jer and tukang masak dan jaga ( merangkap tukang bawak bot)"

yang ni macam malo2 kucing lak. hahahaha.


Kalau terpregnant apa salahnya :P