Friday, November 26, 2010

Boleh guna kan carnation ini untuk ganti rose!!

Just nak bagi idea dekat sesiapa yang berminat.Mungkin ini membantu B2b yang nak kat dekor centerpiece atau bilik tidur atau mungkin kepada sesiapa yang hendak menghias rumah.. Ingat tak pada DIY bunga carnation?

Ya DIY bunga carnation ni aku buat pamendar ball dulu. Ingat?


Bila lihat gambar ni..tiba-tiba muncul idea ni! Ting!!

So boleh gantikan rose dengan carnation bukan????

Lampu korang beli kat ikea.... sekarang sales! Amacam idea ni? ok?


.:. By .:.

5 comments:

anaztasias aira said...

yeah !! good idea =) cantik:)

littlehumblelynn said...

by

wah..........macam dekat sgt dah tarikhnya!!bagus..sgt creative!!

iedayah said...

of course buley..eppy diy

Byzura Mj (By) said...

anaztasias aira : boleh cuba kan?

kasihredha said...

kreatif le Bai ni..
cantique...