Friday, November 12, 2010

Bunga bouquet idaman.

Hari tu kan? kan? kan? Ada masuk web Haiwaiian Island Wedding Planner. Konon-konon berangan nak kahwin tepi pantai. Cet! Rumah pun jauh dengan pantai.


OK. Maaf. Mood berangan lagi. Sebab tak ada apa nak update. Boleh gitu? Hahahaha.


OK sambung. Berjalan-jalan di web tersebut, lantas terjumpa benda alah ni. Bunga bouquet!
















Ha agak-agak kalau ada cik Bedah yang kepochi masa majlis kahwin, boleh tak, nak hempuk (pukul) dengan bunga bouquet ni? Hahaha.






Kejam! By...By...By... Tak baeeeek! *gelak sambil tutup mulut, henjut-henjut bahu*


.:. By .:.

12 comments:

angah iza said...

kalo kena hempuk kompem koma seminggu :P

Kasut Pink said...

Uik... jgn hempuk x bai by... kamu sumbat je ke mulut beliau, itu lebih afdal...

Redbloodsnow said...

uii unik pe bouqet wedding flower tuh...hehehe. tp itu lah. spt yg angah iza gtaw tuh.

if kene hempuk...KOMPOM koma seminggu..wakakaka

Bai said...

angah iza : hahaha. baru dia tahu! =D

Bai said...

Kasut Pink : muahaha. lagi kejam ok!

Bai said...

Redbloodsnow : hahahaha! tu la pasal.

neway memang unik! tak de lagi kot orang pakai sini :P

iedayah said...

hahahaha..nakal sungguh kamu psg niat xbaik..=)

twinkle twinkle said...

ahha unik nya bunga ni

Bai said...

iedayah : sesekali jadi jahat =D

Bai said...

twinkle twinkle : kan? comel!

wa kaljis said...

klu campak campak "bunga" tu mesti lebam2 bengkak kepala org yg try nak sambut hehehe...

Bai said...

wa kaljis : hahahaha kan? lawak