Saturday, November 20, 2010

Cerita open house dan kampung wak Ajim.

Hari ini ada open house kat rumah kakak. Heh. Hari Raya Haji pun ada open house eah? Katanya, untuk tetunggak..thats means untuk orang yang tak sempat nak datang rumah dia masa Raya Aidilfitri hari tu..


Disebabkan open house, kenalah aku ni bangun awal -___-". Celik je mata, mak suruh goreng pisang.. apa kejedah tengahari makan goreng pisang? *Padahal aku gak yang telan nanti. Hahahaha.


Then, mungkin ada program dengan wak Ajim dan family. Hahahaha. Kita saksikan!


Dan esok, ada 2 program...1, mungkin akan ke kampung wak Ajim (Mungkin hokeh, MUNGKIN =D). Mak dia ajak. Hahahaha. Kita saksikan pula babak drama queen dari beta! Hahaha.


Cuak sebenarnya ni. Kalau wak Ajim baca ni, mampus! Dia tak tahu aku cuak. Hihihi. Depan dia berlagak otai *wa tak heran sekalipun kena pergi kampung lu, padahal cuak tahap lutut ketar. Hahahaha syhhhhhhh!!


Eh, eh siapa yang ada pengalaman? Tolonglah haku yang tak ada pengalaman ni. Mahu mati kutu tatau nak borak apa... Ni ke kampung, buatnya satu kampung datang? *pengsan.






.:. By .:.

2 comments:

anaztasias aira said...

dekat kawasan saya pun ramai wat open house. rezeki2.. hehe :D k u can do it. chayok !!

Byzura Mj (By) said...

anaztasias aira : sob berdebau..