Tuesday, November 23, 2010

Semangat yang hilang..

*pict google-ed


By : Eh macam nak buat sendiri je kad kawin..rasa puas hati design sendiri..


Si polan : Nak buat sendiri? Habis kalau 1000 ribu, 1000 ribu nak buat?


By : ye la kot..


Si polan : Kamu gila ke??? Kerja ok, gaji ok... Kamu nak buat sendiri kad?? Gila jimat!!!! Agak-agaklah kalau nak kawin pun. Kata sekali seumur hidup..Biarlah tempah yang grand sikit..


Ok dia katakan saya G.I.L.A.


Tapi betul ke itu kerja gila? Hahahaha.

.:. By .:.

17 comments:

littlehumblelynn said...

dear;

kalo ada kemahuan disitu ada jalan..kalo by rasa sanggup nak buat..mungkin leh go for it!!!sekali seumur hidup aje nak wat keja G.I.L.A. pun kan??

anaztasias aira said...

follow ur heart dear !

yUmIe said...

abaikan die itu by!Die lg giler sbb xdpt rse moment2 sbg bridezilla:p..utk kepuasan ht sendiri,jgn dgr ckp org selagi kte percaya dan yakin kte boleh buat..

Byzura Mj (By) said...

Kak Lynn : huhuhu... betul2.. tp adanya benar dia bercakap begitu =D. Mungkin ikat riben je la. Hihihi.

Byzura Mj (By) said...

anaztasias aira : itulah pasal...ni dah macam lalang dah ni.. kejap nak kejap taknak!! =P

Byzura Mj (By) said...

yUmIe : hihihi. Im bridezilla wanabe.... memang pun betul cakap u..

= d = said...

sis, u leh jerk wat kad kawen sendiri..
x de la gile sgt..
at least kite puas hati when kite design sendiri..

my 3rd sister yg nak kawen next month..
kad kawen die my 5th sister yg buat..
juz customize..
then hantar kat mane2 kedai kad kawen..dorang print kan..
leh dapat harge murah gak..
=)

mrs.spicy said...

maybe ko bleh buat untuk 3-4 ratus for vvip and kawan2 dekat. yang kad tempah tuh untuk org2 kg jer. hehe. kalo la nak diy kad. banyak 1k weh! kalo aku mahu pengsan. tapi kalo lambat lagi ko start awal2 ok jer. aku ade kawan yang buat kad sendiri. tp chinese. ajak xsampai 3 ratus pon

iedayah said...

bior je bai ap dorg nk kata..u pnye majlis kn

tapai said...

1000 ribu???
huiyooooo!!!!!
byknya.....

Byzura Mj (By) said...

= d = : ha ingat macam tu lah... thanks dear!

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : bagus gak idea ko...weh! aku takde lah buat 1k..orang pun tak sampai 1k aku ajak. hahahaha.

neway thanks.. idea ko agak bernas! =D

Byzura Mj (By) said...

iedayah : huhuhu.. biasalah tu kan?

Byzura Mj (By) said...

tapai : aik tapai!! di mana kamu menghilang? hahaha. takde lah sampai 1k :P

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

kena tgk gak by, kekdg kos DIY kad lg mahal dr tempah

Byzura Mj (By) said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : tu la pasal. so survey dulu then decide! yeha! mebi ada benda perlu tambah.. ting! hihihi

tapai said...

by,aku menghilang sbb aku membawa hati yg lara..huhuhu...bunga dipuja dah jadi hak org...hukhukhukhuk...