Wednesday, November 24, 2010

Kalendar 2011.Saya panggil b2b 2011.

Siapa ada? Tolong-tolong...sangat-sangat memohon pertolongan...Aku dah tengok dekat a few calendar, tapi ada yang tak betul bila aku comparekan dengan satu sama lain.. Contoh dari segi public holiday/cuti sekolah..


So mana satu yang betul??


Bukan entry ni khas untuk b2b 2011. je.. Mungkin b2b 2011 ada simpan calendar kan?? So sesiapa yang tahu boleh share???


Please help =D. Please please.


.:. By .:.

9 comments:

yUmIe said...

hurm kamu nk check date mane by??sye bru dpt company calendar for 2011 semalam..meh gtau,sye tlg checkkn tuk kamu..hehe:D

FaRah Baharom said...

tengok dekat www.bernama.com.my under public hiliday..al this while saye tengok kat situ for public holiday..:)hope membantu.

Byzura Mj (By) said...

yUmIe : eah? saya pm kamu...email??? dah check kat profile belog kamu.. tak ada email.. atau saya buta? hahaha.

email please.. nanti saya pm kamu!! thanks!!!

Byzura Mj (By) said...

FaRah Baharom : thanks dear! banyak calendar online tak confirm date cuti tu.. haish!

yUmIe said...

ampun by!!t'lmbt feedback.tp rsenye kamu dh dptkn??hurm kt blog mmg xde email..hehe..tp xpela,mungkin kegunaan mse akn dtg,nh amik email ni..yumie_hard@yahoo.com

makcik rokiah said...

by bole cek kat takwin jabatan pendidikan utk cuti sekolah..

http://www.moe.gov.my/?id=275&lang=my

gd luck :)

Byzura Mj (By) said...

yUmIe : dah pm kamu! hihih thanks dear!

Byzura Mj (By) said...

makcik rokiah : wau!! dengan pantas klik!! thanks makcik rokiah! Betul ke panggil kamu macam tu? =D

akak gina said...

oii makcik rokiah tu nenek aku hakhakhak