Monday, November 1, 2010

Sesi berangan itu indah!

Nak tanya je. Sila kosongkan fikiran dan menjawab soalan. Hahaha.


Tadi jenguk-jenguk dekat Arma Abd Rahman Wedding Couture, terus teruja kejap!! Cantik hasil-hasil dari tangan beliau!


Ok berbalik pada tajuk. Nak berangan + nak tanya soalan kepada sesiapa yang ingin share dan tahu.


1. Berapakah ukuran size untuk bantal kat bawah hantaran tu?


2. Kat mana nak dapatkan bekas kaca macam ni? Ada sesiapa tahu kat mana tempat yang boleh sewa benda alah tu?


Sekian terima kasih.


Hari ni adalah sangat bz. Maka, entry adalah ciput-ciput. Blog pun kurang berperasaan, nak period kot. Nak salahkan blog pula, padahal diri sendiri. Hehehehe.


Tata~

.:. By .:.

8 comments:

~~zaa~~ said...

erkkkk...sori by..tak dapat nak bantu.. :) tapi kalo hantaran yang dapat kotak kaca tu memang exclusive sgt!

littlehumblelynn said...

by

rasanya pernah nampak gelas tuh kat SAYANG YOU (ntah betul ntah x namanya) kat SEMUA HOUSE..

Kasut Pink said...

kotak kaca tu try tgk kat kedai yg jual piala2 kot. Ntah la sbb x penah jmpe. Bekas camtu kalau rumah belah lelaki dekat ok la kot.. Tapi dedua mmg exclusive sgt. Bantal tu nak buat sendirik ek. Try ukur atas dulang..

Bai said...

~~zaa~~ : kan? tapi sure mahal kot. huhuhu.

Bai said...

Kak Lynn: eah Kak lynn??? ok terjah!!! hihihi thanks.

Bai said...

Kasut Pink : tu la pasal sangat esklusif!! Tu la dah usha DIY bantal tu.. senang je..nanti jari kekabu.. ke orang guna span?

wa kaljis said...

mmg super ekslusif.. tgk pun tau mesti lawa... wow.. klu cik Bai kite pilih yg ni, mmg berbaloi2.. chantek :)

Bai said...

wa kaljis : mahal kot...huhuhu. tengoklah kalau mampu :)