Thursday, December 9, 2010

High Heels For Nikah dan Sanding...

Mak!!! Mak!!! Mak!! Lawakan kasut ni?


Mu nak pakai? Ke mane?


Nak buat untuk nikah ngan sanding..Cun kan??



Cantikk cuba lah.. Tapi boleh ke pakai tinggi-tinggi tu??



*mencuba dan berjalan-jalan seperti model*




sekali....




aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pelepek!








jatuh.





Mak dengan budak kedai berdekah-dekah gelak..


Akak ok? ok?



Whoaaaaaaaa... ok ok sambil terhencut-hencut jalan..



Di luar kedai.



Kakak bertanya, kenapa kaki?



*Diam*



Mak menyampuk, dia try pakai kasut tu. *sambil tunjuk-tunjuk heels tu*



Bahahahaha *gelak lagi*



Ok!!! Nah amik kunci, drive!





Cantikkan? Seakan la. Tapi bukan macam ni.



Sumpah nak try sampai boleh!!!


Situasi berlaku pada hujung minggu lepas.

.:. By .:.

11 comments:

Db Cooper said...

haha..... xpe, boleh cuba lagi smpai power

mrs.spicy said...

boleh nye..ko prektis la mlm2 jalan twaf sekeliling rumah...

green apple said...

mak aiiiii. tinggi tak agak2.
pakai kasut tinggi lama2 boleh buasir tau tak.

Xora said...

tak apa bai. jatuh, bangkit semula.. walk walk wallllkkk!

SuZiE said...

practice makes perfect!

Byzura Mj (By) said...

Db Cooper : power tu susah! hahaha

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : keliling rumah? tak sama. apakata aku g round playground? :P

Byzura Mj (By) said...

green apple : Di, buasir? ko biar betik!

Byzura Mj (By) said...

Xora : walk alone! hehehehe. tq!

Byzura Mj (By) said...

SuZiE : yeha!! huhuhu

Adit said...

saya mau minyak ini bagaimana car mendapatkan nya kak?
saya tinggal di indonesia mohon bantuan nya
bisa minta contact person nya tidak?

thank you