Thursday, December 16, 2010

Hijab Fashion...saya tertekan

Hihi. Kita lupakan sekejap blog yang dipenuhi dengan mood 'bridezilla' ni. Lupakan dunia perkahwinan. Hish By ni, kalau taksub pun jangan hilang arah.. berpijak di blog sendiri. Hahaha.


Oh ramai (mungkin?) tertanya-tanya mana pergi identiti blog ni kan? Ni diari, so apa-apa tentang hidup aku..aku update sini. Bride wanna be? InsyaAllah. So korang kena layan mood bridezilla tu. Hihihi.


Ok bebeh let's start. *apahal keluar perkataan bebeh lak ni *


Kadang-kadangkan, pening nak pakai tudung macam mana dah. Agak jemu kang ada yang datang office, balut kepala dengan kain batik. Huahuahuahua.


Dulu style ekin. Sekarang dah malas gosok dekat awning tu, sarung tudung syria je. Ikat rambut, sarung, siap -__-". Tak payah gosok.


Sekarang tengah mencari-cari apakah style yang sesuai. Yelah dah pakai tudung syria je, nanti orang dah tak cam muka. Piring terbang ke kopi o By ni. Bolat lebih kurang sama dengan T_T.


Bukan tudung je, fashion pun nak update. Tulah perempuan. Kalau lelaki senang je kan? Tak payah nak fikir. Sarung seluar, baju, tali pinggang (itupun belum tentu pakai), sikat rambut ala kadar. Dah siappp. Perempuan?? Huhuhu.


Oklah jom cuci mata.

sumber : - http://fiminin.blogspot.com

wah kalau pakai mana ni pergi office agak stylokan? Aku dah cemuih pakai benda yang serupa. Duit, come here please! Nak tukar imej.

Tudung pun stylo. Kalau cam gini gaya ada yang aku bangun pukul 4 pagi -__-". Eh macam mana pakai tudung tu?


Oh suka style yang tengah tu.

Belum berani pakai macam ni. Legging. Sebab rasa peha ni besau semacam.


Dan last.

Eh eh ni aku =D. Dalam kereta je berani. Keluar kereta aku guna mata asli ^.^.


Ntah apa style tudung sekarang. Dah cemuih(bosan), apa kata kita potong rambut. Eh.

.:. By .:.

3 comments:

wa kaljis said...

hehehe mcm2 jer fesyen muslimah sekarang.. ada yg terbaru siap ada jambul tinggi2 takut tul tgk kwn saya siap cakap takut simpal senjata dalam sanggul hehehe...

Byzura Mj (By) said...

wa kaljis: hahaha. lawak. mana ada senjata. ntahlah..ada orang ckp siap letak rambut palsu untuk tinggikan.. huhuuhuhu. sanggupppp...

asya areena said...

haha . wish u good luck in changing ur look . btw , do follow my blog , http://aisyahareena.blogspot.com/
thnks:D