Monday, December 13, 2010

Mingguan update.

Mood seperti diawangan nak update blog. Kenapa ya? Semangat hujung tahun gamaknya. Lagi nak dekat 2011, lagi aku rasa macam nak cepat habiskan tahun 2010. Nak buat episod baru. Teheee~ Korang jangan ingat aku gelojoh nak kahwin lak! Hahaha.


Ok update untuk mingguan.


- Dah tengok Ngangkung.

- Dah beli barang untuk projek DIY ke dua. Nak tengok?

- Dah update senarai semak untuk perkahwinan (ni boleh tunjukkan contoh).

- Dah pergi kursus Pra Perkahwinan. Dah dapat sijil. Yeay!! Alhamdulillah.

- Dah survey catering, dah survey butik.

- Dah plan nak buat baju nikah macam mana.

- Dah plan nak buat hantaran macam mana.

- Dah confirm theme nikah dan sanding. InsyaAllah..

- Dah standby 3 hantaran untuk wak Ajim..


Ya ampun.. banyak lagi yang dah!! Nak review mana satu pun tak tahu.... Penat pulak korang membaca nanti. Huhuhu.



.:. By .:.

No comments: