Thursday, December 2, 2010

Trang tang teng! Design untuk baju nikah.

OK tipu. Ni bukan design betul-betul pun. Just saja suka-suka untuk releasekan tension bekerja....





Aku suka butang jenis tulang ikan! Klasik!!


So apa kata survey?



Nanti nak lukis dan lukis lagi sebelum di approvekan! Caiyok By!! Dah Disember ni ok!


.:. By .:.

6 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

asalnye memula ritu nak design baju nikah lbh krg camni, cun. Tapi slps tgk majalah nur terus jatuh hati pada dress...

sk said...

butang jenis tulang ikan camne eh? hihi

littlehumblelynn said...

menarik..mmg ada talent lah!!

that day kata nak wat klasik style tuh?

Byzura Mj (By) said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : by memula jubah. tp cancel! hahaha..

Byzura Mj (By) said...

sk : cuba tengok header.. kat lengan tu adalah butang tulang ikan.

Byzura Mj (By) said...

littlehumblelynn : klasik tu pun dalam list kak lynn. tunggu approval. sementara tu lukis design lain =D. tu belum kompem tu.. he..