Thursday, December 2, 2010

Kari kepala ikan, Bangsar.

Awas kepada ibu yang mengandung. Anda dilarang sama sekali membaca entry ini. Kalau terbaca, tertelan air liur...sila minta dengan husband anda sendiri. Tuan punya belog tak nak tanggung. Sekian. ;D


Ok ingat entry ini? Bos aku dah tukar department. Be honest, susah nak cari bos sebaik dia :(. Selama aku kerja, kali ini aku jumpa bos yang baik. Tapi, dah tak ada jodoh. Dia ke department lain. Semoga dia berjaya di mana dia berada. Uhuk *versi Ayu. Hahaha.


Ok majlis disambut secara besar-besaran.. sebesar kari kepala ikan ni!!


Kalau diikutkan kepala ni lagi besar dari dalam gambar ni. Dah habis hampir separuh dilahap, baru teammate ingat nak snap gambar -__-"


3 ekor kari kepala ikan + 15 ekor sotong + 10 ketul ikan + air = RM 300 kesemuanya.



Tak percaya aku pakai pink? Ni bukti aku pakai pink kelmarin.


Makanan semua ditaja oleh bos-bos dan kak jie. Sekian.



.:. By .:.

2 comments:

mrs.spicy said...

ngri tgk kepala ikn tu ..ok lah by, pink ala2 purple.so dh boleh consider purple

Byzura Mj (By) said...

aku pun ngeri bila tengok ...lepas makan.. hahaha