Wednesday, December 22, 2010

Tutup blog?

Ya ampun. Sangat-sangat tak ada mood nak update blog. Sakit jatuh haritu masih ada. Bukan manja diri ke apa. Tapi, secara internalnya memang sakit lagi. Rasa tulang ni tak bermaya. Kuat kan diri je huhuhuhu.


Kat office ni duduk mengadap pc..lagi la kan? Mood makan pun dah jadi kurang. Eh eh tutup blog? Tak mungkin lah. Sebabnya, bila tua dah rasa tak ada bacaan.. aku baca la blog. Itupun kalau blog aku masih ada. Kalau kena hack? Apa ko ingat blog ni glamer By sampai orang nak hack? huahuahuahua.*lempang sebiji*


Jatuh hari tu? Aku tergelincir je. Semuanya berlaku dalam 1 saat kot. Sedar-sedar aku dah duduk dalam air. Habis kamera wak Ajim :(.


Wak Ajim pun jatuh gak. Tu lah, gara-gara gelakkan tunang (tunang? oh rasa pelik lak panggil tunang)..sendiri pun jatuh lepas tu. Terimalah akibatnya -_-".


Nasib ada pain killer doktor kasi. Power lah gak, yela 1 hari mc lepas tu aku dah elok dah. Cuma rasa sengal-sengal lagi.


Serius tak lalu nak update dah, tak ada mood gila-gila-gila.. Blog korang aku ada jenguk tapi aku tak tinggalkan komen.


Mungkin mood 'malas' hujung tahun sudah mari!

.:. By .:.

8 comments:

Asrol Mania said...

Aku rasa tak perlu kot tutup blog wlau pe pon tjadi.. hahahaha....

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

bai, jatuh sekali susah woo.. mcm kite ritu jatuh dlm blk air trs doc tak kasik angkat benda brt2 lg..

elle's laaa~ said...

bai, jatuh ktne tuu ?? hehehe.... ade2 jek ...

Byzura Mj (By) said...

Asrol Mania : cewah! ayat ko. hehehe

Byzura Mj (By) said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : huhuhu. ni soft tissue injuiry je. cuma kena rehat skit. jatuh memang bahaya, nak nak kena kepala kan?

Byzura Mj (By) said...

elle's laaa~ : kat air terjun yang. tssk :(

mrs shaifull said...

jgn tutup blog dik, buat je cam akak, lantak kat situlah blog tu, tp bila mood suda mari nnt, updatelah ye, apa2 pun, get well soon :)

Byzura Mj (By) said...

mrs shaifull : tak la kak. hehehe. ok thanks :)