Thursday, January 13, 2011

Aduhai, menunggu itu satu penyeksaan ;(

Ntah lah blog, tetiba nak mengadu. Bosan, sakit mata.. letih menunggu. Itulah rutin seharian. Bukan tak redha apa yang diberi.. bukan tidak menerima. Tapi nak mengadu je..
Agar luahan ini dapat meredakan keboringan sekarang.


Boring sebab kena run script... run tanpa boleh tengok apa apa pun. Boleh tengok, tapi kerja tu tergendala lah. Kalau boleh nak cepat siap. Memang kerja tu nampak senang... sebab tu haku boring. Tsskk. Tuhan bagi yang susah kamu mengeluh, Tuhan bagi yang senang..kamu bosan pulak.Dah-dah.


No reason, no tension, please redha.. and try to improve. Thats me for 2011. Please Ya Allah.

.:. By .:.

4 comments:

noreed said...

hehehe sungguh boring kan kalo kena runscript. duduk melangut sambil berdebar2. jadi ke tak ni???

mrs.spicy said...

huhuhu..hapi..ade jugak orang merungut kerja senang=p

Byzura Mj (By) said...

noreed : tu la pasal. Kalau salah, kena delete. run lagikkkk! -_-"

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : bosan masalahnya. kerja lain pending.