Wednesday, January 12, 2011

Banyak entry tertunggak!

via hp -_-". PC tengah buat kerja run IP. OK tak payah nak explain run IP tu hape... korang bukan pahamkan? :P. *keji mak*


Banyak gila entry nak update. Tengah fikir yang mana dulu yang mana kemudian..


Ermmm dah lama kan tak update for my wedding preparation kan?


Tengah terfikir nak buat tweet, tapi yang sebenarnya dah buat. Saja untuk share pendapat B2B. Eh orang lain pun boleh join! Nanti-nanti, mak dah ingat password, mak bagi tahu. Boleh main tweet-tweet between B2B kan? Kan dalam tu boleh lah share everything termasuk contact number vendor ke kan?


Erm.. nak tahu pasal my preparation? Nantilah dulu k? Tak best update guna hp.. (mak tak pandai sebenarnya.. hahahaha). Tapi kan kan kan... Ermm nak tanya dulu....





























Siapa nak tahu new update for my wedding preparation? Angkat kaki!!!!!!!!!!!!! Muahahahaha. *larik sambil gelak*




OK TAK LAWAK -_-"

.:. By .:.

5 comments:

farahdura said...

cute wedding favor here
http://ceketfavor.blogspot.com

~~zaa~~ said...

harusla nak! :D

.::WaNiE::. said...

mestila nak tengok beb :)

Ainee Cumi said...

NAK LAH MESTI! heheheh!

Azwa ^_^ said...

mestilaaa nak..huhu