Wednesday, January 26, 2011

DIY kad kahwin dan bunting- done!

Whoaaa mood bridezilla sudah mari!!! Memandangkan bulan 2,3 dan 4 penuh dengan program jalan-jalan (sambil mencari barang)...maka mood bridezilla kena ada sekarang ni. Takut tak sempat... Tula kalau boleh semua benda nak buat sendirikan? Puas hati.


Tapi, tak boleh...sikit-sikit kena agihan juga. Tak larat nak buat semua. Kalau aku full time duduk rumah tak apa. Ni dengan kerja lagi... Erm nom nom nom -_-


Minggu ni adalah minggu menunggu confirmation kad. Senang je company tu, cuma print je. Design semua aku dah buat =D. Takut juga wak Ajim tak berkenan ke apa. So far dia setuju. Yeay!


Manalah tahu satu hari ada rezeki, anak tanya siapa design kad ni kan? =P


Maneesssssss~

.:. By .:.

5 comments:

Wawa Yusoff said...

dear, u print wedding card kat mane ek..?
how much is it cost..?

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

besh besh DIY kad sendirik. Berbaloi2 kan bai..

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

besh besh DIY kad sendirik. Berbaloi2 kan bai..

Byzura Mj (By) said...

Wawa Yusoff : Kat Shah Alam kedai kad kahwin. Dia boleh designkan juga... Tapi I taknak... RM 0.79 eah. Tapi ada free itu dan ini :)

Byzura Mj (By) said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : puas hati. Berbaloi tu tak sebab mahal gak. hahahaha!