Sunday, January 16, 2011

Fitting for sanding outfit buat si bakal pengantin merasa bingung

Balik-balik rumah, tengok gambar sendiri masa fitting sanding outfit......erm.........erm.............erm.....macam ada yang tak kena.... Tang(tentang) baju lelaki tak kena. Rasa macam semacam je. Memang tak kena.


Esok pergi balik nak try lagi -_-". Mood : tengah penin. Tiba-tiba macam nak tukar kaler kepada kaler PINK!!! Huhuhuhu. Kenapalah, pink mesti berkenan di hati?


Last.


Mak terdiam. Sebab dah cakap, no more pink.. sebab nikah dah pink(sikit je!) ;(.



Tak tahu nak ambil yang mana.Bingung. Mungkin juga rambang mata. Sekian.



.:. By .:.

4 comments:

mrs.spicy said...

holoh. kalau suka amik je pink. nikah sekali jer. nyesal kang=p

SheLLy said...

udah2 ler pink ko tu...jgn ingkar ckp mak...mata mak tu mcm mata org lain gk...pe yg elok kt mak..elok gk kt org lain...cuba jd anak solehah sket..heheh!!

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : Nikah ade sikit pink.. so sanding tak la kot.. ops! kantoi theme warna. hahaha

Byzura Mj (By) said...

SheLLy : eh memang solehah la ni :P. hahaha