Monday, January 17, 2011

Malam tidurku tak lena.

Boleh pula 2 malam ni asyik mimpi pasal sanding outfit ^_^...Ermmm memang macam tu ke kalau nak hadapi hari-hari ke arah perkahwinan ni? Atau aku sorang yang alami macam tu. Hahahaha.


Buat masa sekarang adalah dalam keadaan Bzzzzzzzzzzzzzz... Bukan Bz pasal preparation for wedding. Tapi, keje!!! Makin hari macam makin berlambak pun ade ;(


Kalaulah tangan ini macam sotong. Alangkah bahagianya. Eh waktu ni je nak tangan ni macam sotong. Lain hari taknak. Nanti terkejutlak Wak Ajim orang.



p/s : ade ke orang macam nak termuntah bace my preparation for wedding? :P

.:. By .:.

4 comments:

ita cutevirus said...

normal la tu bai...
nak dekat² kawen, time tu jugak la bz ngan keje... hhuuhuh

Byzura Mj (By) said...

ita cutevirus : tu la kak. letih kekadang.. balik je lepas makan tidur.. projek habis terbengkalai ;(

:: noremy anak rahmat :: said...

follow & blogwalking...

meh la jenguk blog ai..

salam kenal! (^_^)

Byzura Mj (By) said...

:: noremy anak rahmat :: : salam kenal! ;)