Tuesday, January 4, 2011

Kat mana eik nak beli kasut macam ni...??

Ye ye tahu kasut macam ni(seperti gambar di bawah) memang banyakkan? Tapi survey mahallah. Tetiba teringin nak buat sendiri. Beli kasut kosong then tambah brooch.. Lagi puas hati. Hehehe. Pastu tetiba macam nak buat koleksi kasut macam ni..(seperti gambar di bawah)


Sesiapa tahu kat mana nak cari kasut kosong? Means memang kosong betullah tak ada apa apa pun.. Tahu tak? Tolonglah hamba ini. Tsskkkk.


pict google-ed

.:. By .:.

21 comments:

elle's laaa~ said...

by, u try tgok kt fabiano ricco.. ade kott. ritu i ade perasan kasut mcm ni...

Lala said...

kalau nk buat kasut sndiri, pegi GLAY lah jawabnyer..hehe kasut tu memang chantek!

Byzura Mj (By) said...

elle's laaa~ : kedai dia kat bukit bintang kan?? tak silap.. tak pergi survey lagi area sungai wang.. kat situ sure banyakkkkkkkk.... thanks dear :)

Byzura Mj (By) said...

Lala : Glay tak mahal ke? sob ;(

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

kami pon x dpt lagik kasut kawen bai.. xde yg berkenan & rase mcm x sesuai utk kawen.. Tapi x tau la kalau time tu mate kero, kasut cantik pon kate tak..huhu

kasihredha said...

hi hi akak dah lama x pakai kasut camgini Bai...sejak ada masalah sakit belakang...no high heel lagi...huhu

Nur Iman said...

Mencari2 kasut juga ni.Tapi choice di Kuching sangat limited.Huhu..So, seminggu before nikah akan fly g KL dan cari kasut.Harap2 la jumpa.Kalau tak..menangis la...wuwu..

Byzura Mj (By) said...

Kasut Pink ♥♥ : heehehhe by pun dah kero dah ni :P... takpe selow2 ok?

Byzura Mj (By) said...

kasihredha : ahkak saya pun tak tahu leh pakai ke tak.. janji 1 inch cukup la.. hehehe... kaki saya pun masalah :(

Byzura Mj (By) said...

Nur Iman: insyaAllah jumpa.. kalau nak banyak choice.. sungai wang banyak rasanya...

.::WaNiE::. said...

mcm salu je nampak

simple but nice

teruskan mencari hikhik

masmOna said...

aritu survey mmg kasut camni mahal-mahal semuanya T_T tak tahu nak carik kat mana yg murah..last2 saya beli jugak satu. sebab cantik sangat2. tak dapat nk tahan nafsu hehe

Ogy said...

cantik kasut tu....

ehhh saje nk tumpang2 komen...suka mama baca blog kamu ni..sempoii...

salam perkenalan....

enjoy saat2 ni sbb ini akan menjadi kenangan manis bila dh berumhtgga kelak....bukan selalu saat2 mcm ni, seumur hidup sekali kan......kalut mencari idea...menyiapkan bunga telur dan sebagainyaa....it's fun :)

.: an :. said...

dah cuba cari kat sunway pyramid? rsnye byk kdai kasut kt ctu. tp... mmg HIGH heel la... byk yg 3-4 inch above.
an blh tgk ja... xsnggup nk pkai tinggi2.. huu...

Norfa said...
This comment has been removed by the author.
Byzura Mj (By) said...

.::WaNiE::. : yeke? tapi mahal la..nak cari murah-murah :(

Byzura Mj (By) said...

masmOna : itulah yang menakutkan.. nafsu kehendak.. hahahaha.

.::WaNiE::. said...

kalau wani jalan2 wani terjumpa wani bagitau

kalau la hahaha

Byzura Mj (By) said...

Ogy : Salam perkenalan :). Its ok.. hehehe... thanks.


kan? saat manis tu.. insyaAllah seumur hidup :) sekarang berada dalam keadaan blank. hahaha.

Byzura Mj (By) said...

.: an :. : belum.. mak ai... tinggi nya an.. tak sanggup jugak! :(.. tu la nak survey yang biasa-biasa je tinggi nya. hehehe

CikSyafa said...

my dear, beli kasut yang lebih kurang sama design then letak keronsang ^__^