Tuesday, January 4, 2011

Setuju?

Orang lelaki kalau nak pilih girlfriend atau isteri, orang cakap tengok mak nya kan kan? Sebab, dari mak kita boleh lihat perangai si perempuan tu kan?


Sekarang, apa kata kita terbalikkan...Yang kita perempuan tengok pada bapak kepada si lelaki... Hihihihi. Kita selidik. Eh boleh tak macam tu? Kot kot bapak si lelaki tu buat perangai..mungkinkah anak ikut jejak?


Setuju? Hahahaha.





p/s : mood nak update blog tak mari lagi... tunggu sat lagi no~




.:. By .:.

8 comments:

.::WaNiE::. said...

hahahaha

aciiiiii

Anonymous said...

Setuju...setuju

~~zaa~~ said...

hahahaha zaa setuju bangat!

Byzura Mj (By) said...

.::WaNiE::. : :P. hehehe. lama tak dgr cite.

Byzura Mj (By) said...

~~zaa~~: kan? beralih arah. asik dia je tengok kita.kita plak =D

xalimx said...

huhuhu...ayah aku rendah, anak nya pun rendah...hahahaha... lol~!

Byzura Mj (By) said...

xalimx : itu perbezaan fizikal lah :P

elle's laaa~ said...

setuju sangat ! tunang i tuu sebijik ikot bapak dia... HOT TEMPERED... DETAIL.. mcm2 lagi laa.. hehe