Friday, February 4, 2011

Berdating dengan Wak.

Yeay! Baru sekarang dapat dating.. itu pun my nephew and niece nak ikut. Bukan tu je.. My sis pun nak! -_-". Memang adat, dating dengan Wak ni jarang nak berdua. Hihihi.


Plan nak tengok Khurafat.. Semua orang duk kecoh cerita ni seram dan bagus.. Ye ke? Harap-harap, tiket ada lah.. Nak booking tak boleh.


Suci? Mestilah tengok lain.. Gila apakan budak kecik tengok Krurafat tu? Kalau Hantu Kak Limah tu ok lagikkan? So kita orang separate. Tapi, Nina still nak tengok Khurafat. See!! Still tak boleh berdua kan? -_-"


Kalau sempat, nak rembat kasut untuk hantaran.. tapak tangan kiri sudah gatal ni. Haha.


Tata peeps!


.:. By .:.

2 comments:

mrs.spicy said...

hahaha..orang kata bila berdua nanti syaitonirrajin jadi orang ke 3. ok la tu nina ade.ngehehe

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : haip!! ahaha. last-last semua masuk panggung yang sama :P