Monday, February 28, 2011

Mood kedaung sebab tak jumpa lagi baju sanding yang memenuhi kritiria.

Erm ntah macam mana nak cerita. Nak mengeluh pun dah malas saat ini. Dah tinggal 80+ hari kan?Eh tanya korang pula :P Nak taknak kena usaha cari sampai puas. Hihihi. Susah pula puaskan hati sendiri kali ni. Selalu nya kalau nampak je, berkenan, memang sampai bermimpi malam.


Ni tak. Semua baju ku lihat suram~ Huhuhu. Kenapa ntah. So malas fikir, buat yang mana patut dulu. Macam buat kasut kat bawah ni. Eh jangan salah faham, ok. Just tambah aksesori. Sekarang, hari-hari duk test jalan sambil pakai heels ni. Gilak tak? :P.


InsyaAllah heels ni akan dipakai waktu nikah. Just soft color. Saja pilih soft sebab aku nak nampak lembut je masa nikah. Boleh gitu?


.:. By .:.

12 comments:

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

cantik okeh!!! nak jugak! tapi kasut tinggi semacam. gayat la. ehehe.

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Tinggi tu bai.. bape inci tu? bebaik jgn smpai terpeleot kaki.. hehe

elle's laaa~ said...

wahhhh !!! cantek nye !!!

norinaomar said...

betul2 tinggi melangit tu By..part baju tak menarik tu cuba carik each bridal hse..Insya Allah jumpa yang berkenan di hati..sebelum keluar rumah untuk misi mencari jangan putus2 baca doa minta dimudahkan urusan tau

Byzura Mj (By) said...

0sh!Nz d' sen0r!ta : tak tinggi mana tu =D

Byzura Mj (By) said...

♥♥ Kasut Pink ♥♥ : 2 inch kot. heee. insyaAllah. doa doa. haha

Byzura Mj (By) said...

elle's laaa~ : me kasih :)

Byzura Mj (By) said...

norinaomar : tak la. boleh lagi. hihihi tu hanya ilusi nampak tinggi! hehehe.

tu la insyaAllah amin. Doa dan terus berdoa. Masa sudah hampir!:(

Cik Emi Deraman said...

santeknye kasut u..suke suke!! hye 1st time here :) sudah follow..do visit me ya..http://emideraman.blogspot.com :)

maya amir said...

suka laa color die..lembut tapi still nmpk outstanding..psl baju nikah, slow2 carik..kang time tak cariklaa, terjumpe yg berkenan..insya Allah..all the best:)

Byzura Mj (By) said...

Cik Emi Deraman : me kasih :). ok i will :D

Byzura Mj (By) said...

maya amir : me kasih. bukan baju nikah. baju sanding :((