Tuesday, March 1, 2011

DIY bunga penanggah.

Nak tahu?? Sampai pening kepala fikir baju sanding tu. Baju sanding tu sebelah perempuan. Sebelah wak dah setle. Alhamdulillah. Jadinya, sekarang haku lah yang tak tidur malam sebab duk fikir baju sanding tu. Boleh? :P


Ok.. start. Setelah dapat approval daripada mak. So dengan beraninya aku tunjuk DIY bunga penanggah sebelah perempuan . Gigih sampai berpeluh ketiak buat. Mak cakap lulus!!


So inilah hasilnya.

Ini adalah langkah-langkahnya ya! Sharing is sexy kan?? Heee. Rasa gambar ni pun dah cukup untuk tahu step ye dak? :P





Dan ini, hasil setelah siap.


Ikut korang nak buat hape. Buat scaft pun boleh. Selamat mencuba ok!


p/s : Dah siap DIY video anniversarry kakak dan untuk save the date! Mood : Baju oh baju :((

.:. By .:.

6 comments:

elle's laaa~ said...

heeee :) tantekkkk ...

kasihredha said...

nak satu boleh? hihi

Byzura Mj (By) said...

elle's laaa~ : me kasih =D

kasihredha : akak... boleh! tapi kena basuh pinggan =D. Hihihi. just kidding.

littlehumblelynn said...

by

chantek!!nak 2 aci..bagi anak2 pakai..hehehe

yUmIe said...

ewahhh..simplycity le bunga penanggah tue.nk lebih kurang cm yumie wt gak.tp yumie nyer lg byk add on benda2 len.haha sje cri ssh wt yg leceh.ekeke..pape pn good job by.tp jgn le smpi xtdo pk psl bju tue..hehe good luck ok!

liyana said...

alahai comel nye.. jimat ni diy sendiri :)