Wednesday, April 20, 2011

Nyaris langgar ular.

Dengar je ular wa dah naik bulu roma. Itu belum orang bagi free lagi. Erkk taknakk! Sungguh! I geli reptilia *tetibe*


Last week masa balik kampung dengan wak Ajim, tengah-tengah borak bercanda ria dalam kereta.. wak Ajim pulas steering baik punya der.. wa tanya dia kenapa. Dia kata elak ular. Then dia tunjuk ular tu. Pergh memang wa nampak clear der ular tu. Wa rasa ular tedung. Errk geli wa taauuuw..


Wa tanya wak Ajim, kenapa tak langgar je. Padan muka ular tu!!


Dia jawab apa?? Nak tahu??





"I takut kenan anak kita nanti.."




Udah!! Dia pula fikir pasal anak der... wa tak fikir apa pun je lagi. :D




.:. By .:.

1 comment:

mrs.spicy said...

wak wak..tu kalo bini hang pregnant. hahaha