Thursday, April 14, 2011

Spa.

Erm... Semenjak-dua menjak nak kahwin ni, ramai orang tanya, tak pergi Spa ke? At least naik kan seri muka tu.



Ye aku akui, semenjak-dua menjak juga badan aku dah lesu, muka dah jadi macam tempoyak mashham jewwww. eh dah kenapa aku taip macam anak buah aku :P. Sambung. Mana taknya, nak dekat.. time tu la task aku menimbun kat office. Now, dah ok sikit. Rasa macam manusia biasa balik :P



Cerita pasal Spa, first time pergi kat Jogja. Untuk facial muka last aku buat masa tahun lepas. Dan manicure aku last buat masa pergi Hatyai haritu. Memang jarang aku manjakan diri.



Tapi, bila nak kahwin ni aku belajar manjakan diri. Agak gedik tak bunyi? Hehehe. Ye kakak netball ajar aku macam mana manjakan diri. Dia kata sangat perlu-perlu-dan-perlu. Patutlah, walaupun kakak tu berumur, tapi tetap mantap! Every month dia akan manjakan diri.



So, para-para hadirin sekalian.. di manakah tempat Spa yang anda selalu kunjungi dan perkhimatannya bagus?? Berapa harga sekali pergi ek?


- sedang - googling - juga-







.:. By .:.

4 comments:

aTy _faRed~ said...

Lamer rasenyer tak ber spa..!! :p

mrs.spicy said...

caner care akak tu manjakan diri? g spa je ke?

Byzura Mj (By) said...

aTy _faRed~ : jom! :P

Byzura Mj (By) said...

mrs.spicy : spa.. including semua.. dari atas sampai bawah.. memang kulit cantik + awek muda.. dan jangan lupa jogging!! release tension..