Tuesday, May 3, 2011

Ape doorgift ko?

Since nak kahwin ni, ramai yang tanya itu ini.. persiapan cam ne..Terima kasih to concern..

Tapi satu je benda yang tak berkenan dek haku. Kalau tanya, boleh tak jangan bezakan dengan yang lain. Lain orang lain kemampuan ye dak?


Erm.. ni nak bezakan itu ini.. Kalau kahwin tak grand sekalipun pun salah ke? Tak kan?


Bagi akulah, kalau majlis tu berjalan lancar pun dah cukup bersyukur tau..Dan paling penting doa dari orang ramai.. itu paling penting..


Erm macam-macam skang. Bila buat besar jadi buah mulut orang, bila kecil lagi la jadi buah mulut orang.


.:. By .:.

4 comments:

s1t1 2uL41k4 said...

salam.. awak nak kawen bila? serabut tak? huhuhu..

ala, sekarang ni mak saya kata, tak yah dengar cakap org sangat.. mulut org memang tak kan benti cakap itu ini.. komen macam2..

Wawa Yusoff said...

yup, betul tu. suke sangat komplen2. yg lagi x syoknye tu bile si kaki komplen majlis dia xde la best mane pun.. teruskan bertenang ye.. hehe :)

Byzura Mj (By) said...

s1t1 2uL41k4 : salam... 28 mei ni.. dah mabuk kot. hahaha


tu la pasal. boleh tak nak stopkan mulut 'tu'? :D

Byzura Mj (By) said...

Wawa Yusoff : ya. tengah yoga ni. haha