Wednesday, September 28, 2011

kata mak, pregnant pun berdarah manis.

Erm tatau nak cerita macam mana...Tapi terkejut apa yang berlaku.

Macam ni, smlm aku tertinggal kunci kat rumah kakak. Dah ambil balik rumah..Esokkan mak cerita ada ular senduk hitam kat tempat aku lalu..diaorang call aku tapi x dpt.

Mak ckp mcm ular tu macam menunggu. Aku darah manis sekarang perlu hati-hati..huhuhu

Now rumah aku pun wak ajim dah taburkan belerang..musim hujan panas ni kan, binatang suka berkeliaran.hueee ngeris tau.

Tapi x sangka org preggy pun berdarah manis kan -_-". Berhati2lah kita.
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 comments:

Fariza said...

ada juga ea. erm.
semuanya ketentuan dr Allah.
bykkan bc doa dan surah2 untuk peendinding diri bg umat Islam :)

Liyana said...

ish ngeri dgr, hati2 yer :)

~AmyLiana86~ said...

by dah pregnant ke? tahniah..takutnya dgn ular..semoga semuanya selamat ajer ye..huhu

littlehumblelynn said...

By,

this sound scary :-(
take care ok